Voluntarul lunii februarie: Anda Mănescu

Anda face parte din departamentul Comunicare, din noiembrie 2017. Este în primul an de Masterat în gestiunea resurselor umane la ULB. A ales acest domeniu pentru că este fascinată de comportamentul oamenilor, mai ales în cadrul organizaților.

În timpul liber, îi place să se relaxeze făcând sport sau pictând. Este de asemenea interesată de diferite expoziții, teatru și cinema.

Anda Mănescu – Voluntarul lunii februarie 2018

  • Ce sentimente iți provoacă faptul că ai fost aleasă voluntarul lunii ?  

Vă mulțumesc, nu mă așteptam! Sunt bucuroasă. Când mi-am văzut poza în cadru, mi-am zis ‘’oohh bine că au pus o poză frumoasă :p’’ .

  • Care sunt lucrurile care te motivează să muncești și să te implici în organizație ?

Am intrat în Ligă cu scopul de a ajuta studenții români din Belgia. Oriunde văd un student român, îl ajut. Știu cât este de greu să te integrezi într-o țară străină, să ai informații corecte.  Din acest motiv, doresc să împărtășesc lucruri utile dar și experiența proprie cu cei ce au nevoie de îndrumare.

  • Ce reprezintă LSRS pentru tine ?

Această organizație mi-a permis să cunosc oameni nemaipomeniți, să reiau contactul cu rădăcinile mele. Am avut ocazia să cunosc oameni noi, să îmi fac contacte, să vorbesc despre țara mea. Această organizație reprezintă rădăcinile mele și le mulțumesc colegilor pentru integrarea mea în Liga.

  • Care sunt, după părerea ta, cele mai importante calități pentru a fi un voluntar bun ?

Orice persoană din Ligă nu trebuie să uite scopul pentru care e aici, ce a vrut să aducă Ligii. Dacă se luptă pentru scopul ei, și împreună cu echipa reușesc să ajute pe cineva, sunt pe calea cea bună. Aș zice că un voluntar bun ar trebui să aibă ambiție, să fie calm și să își arate interesul în echipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *