Meet the team : Departamentul comunicare

 

A venit momentul să vă prezentăm echipa din spatele decorului : 

Echipa de la comunicare e formată din 4 membri : Karina, Ioana, Roxana și Anda. Cele 4 fantastice ce vă țin la curent cu activitatea Ligii!

Ce facem noi la comunicare? Distribuim informația mai departe, adică publicului larg ce ne urmărește pe rețelele de socializare. Mai mult, lucrăm la un Ghid al studentului care va fi o referință pentru orice student român ce dorește să învețe în Belgia.

Roxana, Ioana, Anda, Karina

Suntem administratori ai paginii Facebook a Ligii din Belgia, ceea ce înseamnă că o animăm și încercăm să postăm cât mai des. Căutăm subiecte interesante de postat, articole, evenimente. Ne actualizăm și încercăm să vedem ce v-ar interesa să aveți ca informație publicată. De asemenea, ne ocupăm de designul afișelor și pozelor postate. Totodată ne ocupăm de promoția evenimentelor Ligii și ale partenerilor noștri atât în mediul virtual, cât și în cel real.

În luna aprilie 2018, am lansat blogul nostru unde publicăm săptămânal informații importante referitoare la viața din Belgia. Echipa de la comunicare a încercat să adune toate informațiile necesare pentru instalarea studentului în Belgia: de la alegerea studiilor până la locurile interesante de vizitat sau localurile de petreceri. Aceasta este o misiune importantă pe care o avem deoarece în paralel, lucrăm la Ghidul Studentului român în Belgia. Ghidul fiind proiectul principal al departamentului, în această vară el va fi preluat de Departamentul Central LSRS și promovat la nivel global ca fiind o bază pentru cei ce doresc să învețe în Belgia.  

Ba mai mult, pentru a fi și mai aproape de comunitatea românească, ne-am deschis și un cont Instagram pe care dorim să publicăm săptămânal postări interesante sau ultimele noutăți ale Ligii. Sperăm ca acest cont ne va ajuta să interacționăm mai des cu voi.

Cum toate aceste mijloace de comunicare necesită timp, echipa este foarte activă și încercăm sa ne organizăm cât mai bine pentru a transmite informația mai departe. Nu învățam în aceleași domenii și nicidecum nu avem multă experienṭă în domeniul digital, însă avansăm împreună! Pe această cale, dobândim competențe noi, iar munca în echipă ne ajută să excelăm în ceea ce facem. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *