Meet the team : Departamentul de Relații Externe

Mihaela, Cătălin, Ana

Departamentul de Relații Externe este format din 3 membri permanenți: Mihaela Turcu (director departament) , Ana Negoescu și Cătălin Ciorba (consilieri). De asemenea, departamentul beneficiază de ajutorul constant și concomitent al coordonatorului Cristina Oanea și al coordonatorului adjunct Adina Constantin.

Scopul principal al departamentului este de a promova Liga Studenților Români din Străinătate- filiala Belgia și de a o populariza în rândurile actualilor și viitorilor studenți români din instituțiile de învățământ belgiene. Reușim să realizăm acest obiectiv prin organizarea de evenimente la care adresăm invitația publicului țintă și în cadrul cărora promovăm Liga și valorile ei. În același timp, participăm și la evenimente organizate de diferitele comunități românești din Belgia.

Odată ce a fost realizat un contact inițial cu anumite asociații, grupuri sau persoane, dorim să menținem aceasta legătură prin onorarea invitațiilor ulterioare, dar și invitându-i, la rândul nostru, la evenimentele pe care le organizăm.

Departamentul de Relații Externe păstrează și actualizează în permanență o listă a partenerilor noștri cu datele dumnealor de contact (într-o manieră conformă noilor prevederi ale UE cu privire la modul de colectare și stocare a datelor personale). Totodată, suntem responsabili și de actualizarea mapei de prezentare a Ligii, unde adăugăm în mod constant detaliile tuturor acțiunilor majore sau evenimentelor la care reprezentanții Ligii au luat parte.

Deși suntem cel mai mic departament al filialei noastre, în mod paradoxal suntem și cel mai numeros întrucât fiecare membru al Filialei Belgia este ambasadorul misiunii noastre și participă la efortul colectiv de a promova Liga Studenților Români din Străinătate într-un mod lăudabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *