Ce înseamnă să fii coordonator?

Dacă până acum au fost sub lumina reflectoarelor, pe rând, toate departamentele filialei noastre, a venit rândul să aruncăm un ochi și după cortină.
Află de la Cristina Oanea în ce constă funcția de coordonator și ce înseamnă pentru ea experiența LSRS:
Cristina: În luna septembrie s-au împlinit 3 ani de când am preluat “frâiele” filialei noastre. Când a trecut timpul? Ca orice început, și acesta a fost anevoios, dar am avut aproape oameni de încredere, dornici să construiască și să-și ajute aproapele. Cu timpul, am întâlnit și alți studenți motivați să se alăture cauzei noastre și, împreună, am devenit ceea ce suntem astăzi: o familie, un grup de prieteni ce lucrează împreună.
De asemenea, trebuie să păstrăm contactul cu nucleul LSRS, și anume Consiliul Director, cu care avem periodic ședințe în care ne punem reciproc la curent cu ultimele noutăți din filialele din toată lumea. În fine, fișa postului este lungă cat o zi de post și nimic nu ne putea pregăti pentru experiența practică.
Cred că este momentul propice să vorbesc despre experiența de voluntariat, căci ne aflăm în plină campanie de recrutare. Țin minte că, elevă fiind în România, nu am aflat decât foarte târziu ce înseamnă să dăruiesc din timpul meu și să mă dedic unui proiect fără să aștept nimic în schimb. A fi voluntar înseamnă să pui mai presus decât tine o cauză în care crezi cu tărie. Pentru mine este timp investit inteligent și în niciun caz “pierdut” așa cum s-ar putea crede. Prin intermediul activităților noastre am cunoscut oameni plini de pasiune cu care am legat prietenii, mi-am dezvoltat multe abilități practice, am învățat să îmi ascult aproapele, să fiu mai empatică și lista poate continua la nesfârșit. De aceea, încurajez toți tinerii studenți să încerce această experiență, să ofere tot ce au mai bun și răsplata va fi pe măsură!”
Dacă dorești și tu să îți investești timpul inteligent, trimite-ne CV-ul tău la adresa contact@be.lsrs.ro !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *