Despre noi – LSRS Belgia

  1. Acasă
  2. Despre noi – LSRS Belgia

Echipa LSRS Belgia

Cine este LSRS?

Liga Studenților Români din Străinătate este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și neafiliata religios. LSRS își propune să-i informeze pe studențîi români din străînătate cu privire la oportunitățile de participare la viața economică, politică și socială a României, dar și să-i informeze pe românii interesați de perspectiva studiului în străînătate, despre oportunitățile academice existente.

LSRS Belgia este filiala LSRS care își propune să reprezinte comunitatea de studenți români aflată în Belgia. Aflându-ne deja peste hotare și având experiență studiului în străinătate, scopul LSRS Belgia este cel de a oferi consultanță academică tinerilor români care doresc să studieze în Belgia, de a-i ajuta cu diferite demersuri administrative, sau de a le oferi pur și simplu un cadru unde pot întâlni alți studenți români și lega prietenii. Contribuim, de asemenea, direct sau indirect, la proiectele globale pe care LSRS Central le organizează pentru a oferi oportunități studenților sau absolvenților care doresc se întoarcă în România.

LSRS Belgia, așa cum o cunoaștem astăzi, a luat ființa în 2016, deși în trecut au existat studenți din Belgia care au activat în cadrul ligii.

Ce facem?

Misiunea filialei din Belgia a Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) este de a deveni cea mai importantă organizaţie a studenţilor şi absolvenţilor români în Belgia. Ne dorim să creăm un cadru academic şi profesional prin care să promovăm imaginea României peste hotare şi coeziunea între membrii organizaţiei. Afla mai multe despre activitatea noastra pe Facebook, Instagram si LinkedIn.

ECHIPA

Consiliul Director

Irina Bivol

Coordonator

Diandra Velica

Coordonator Adjunct

Ingrid Orosz

Consilier Comunicare

Jennifer Mateescu

Community Manager

Angela Demeter

Consilier HR

Adria Dimitrevici

Consilier HR

Andrei Mihai

Consilier HR

Andreea Bobora

Consilier Externe

Claudia Cornélis

Consilier Proiecte
Meniu