Recrutarea s-a încheiat!

  1. Acasă
  2. Belgia
  3. Recrutarea s-a încheiat!

Recrutarea s-a încheiat!

Cunoaște noua echipă LSRS Belgia!

La început de an academic, filiala Belgia a Ligii Studenților Români din Străinătate a dat startul recrutărilor, o experiență care se repetă la fiecare 6 luni în cadrul organizației noastre. Și ce experiență! În pofida situației mondiale, LSRS Belgia a avut parte de cele mai de succes recrutări de până acum!

Opt noi tineri motivați ni s-au alăturat, aducând totalul voluntarilor la 24! Pe lângă recordul de voluntari care au postulat pentru a se alătura echipei, ne mândrim cu reușitele urmatoare: extinderea la alte universități din Bruxelles (VUB, ISFCE), formarea unui mini-cluster de voluntari în orașul Leuven și consolidarea departamentelor de Proiecte și HR.

Te invităm cunoști noii voluntari LSRS Belgia!

Diandra Velica – Consilier Comunicare

Diandra vine din Bacău, a terminat licența la București și a venit la Vrije Universiteit Brussel pentru Masterul New Media and Society. Ea s-a alăturat echipei de Comunicare.

 

 

Alexandra Rohnean – Consilier Proiecte

Alexandra vine din Ruscova, Maramureș, limba ei maternă fiind ucraineana. A terminat Universitatea de Limbi Slavice în România iar acum urmează studii de contabilitate la ISFCE Bruxelles. Pe Alexandra o găsiți la Proiecte!

 

 

Claudia Cornélis – Consilier Proiecte

Claudia are un parcurs universitar impresionant. Are două licențe în limbi străine (engleză, germană și japoneză) și un Master în Limbi Germanice. Ea vine din Belgia, fiind doar pe jumătate româncă (dar 100% implicată în comunitate!).

 

Adria Dimitrevici – Consilier HR

Adria vine din Bacău și este absolventa Universității Coventry din UK cu specializare în Dreptul Afacerilor. Deși studiile le-a absolvit în UK, Adria a decis se mute în Belgia. Adria activează în departamentul HR.

 

Vlad Badiu – Consilier HR

Vlad este din Argeș și este student la Doctorat la Katholieke Universiteit Leuven și cercetează tratamente pentru cancerul pulmonar. Înaintea studiilor doctorale, el a fost student la Timișoara și în Germania, la Aachen. Vlad s-a alăturat departamentului HR.

 

Andrei Dragomir – Consilier HR

Andrei este student la Master la Inginerie Biomedicală la Katholieke Universiteit Leuven. El vine din Târgoviște și a terminat licența la București. Andrei este voluntar HR.

 

 

Andreea Bobora –  Consilier Externe

Originară din Hunedoara, Andreea a venit în Belgia în 2011. Ea este studentă la Master în Relații Internaționale la Universitatea Liberă din Bruxelles și o puteți găsi în noul nostru departament de Externe.

Dumitru Malcoci – Consilier Externe

Dumitru vine din Chișinău, Republica Moldova și este student la Katholieke Universiteit Leuven la Masterul Avansat în Politici Europene. Experiența lui academică este cu adevărat internațională, având în vedere parcursul lui la universități din Belgia, Germania, Spania și România.

 

 

Vrei cunoști echipa completă? Click aici!

 

 

Articolul anterior
Studii de kinetoterapie în Belgia: tot ce trebuie să afli!
Articolul următor
Ziua de 25 Noiembrie – Surorile Mirabal

Articole similare

Meniu